Key & Peele: Ultra drahé hovězí na burgery

Kobe beef je označení pro opravdu drahé hovězí maso z Japonska, které vyniká svým mramorováním. A když ho takhle někdo přinese na grilovačku, mohl by to být problém.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (hlasovalo 14 lidí, hodnocení: 4,43/5)
Loading...

Mohlo by tě ještě zaujmout:

Autor: Ajvngou

Překládám už nějakou dobu. Upozornění na jakoukoliv chybu v titulcích uvítám v kometářích. Taky streamuju.

1 komentář k “Key & Peele: Ultra drahé hovězí na burgery”

  1. Úplně mu rozumím :)) Něco podobného se mi stalo cca před 15 lety. Kamarád měl strašně rád bílé víno…krabicové víno za nějakých 60Kč v té době a rád jej míchal 1:1 s vodou z kohoutku do plastového žlutého džbánku. Na jeho narozeniny jsem mu tedy zakoupil lepší víno, které stálo něco přes tisíc korun. Když jsem vyšel z toalety a procházel okolo kuchyně, tak jsem zahlédl, jak drží džbán nad vodovodním kohoutkem a vedle něho prázdná láhev toho vína…otočil se na mě a jen dodal…toto bude dobrota…a usmál se. No já se tedy vůbec nesmál!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..