Sýr promořený červy jako delikatesa

V Sardinii se s tím nemažou. V tomhle italském regionu jim nestačil parmazán, takže vymysleli ještě tuhle pochoutku, kterou nedá asi každý. Určitě ne někdo, kdo je alergický na sýrové larvy.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (hlasovalo 11 lidí, hodnocení: 4,64/5)
Loading…

Mohlo by tě ještě zaujmout:

Autor titulků: Ajvngou

Překládám už nějakou dobu. Upozornění na jakoukoliv chybu v titulcích uvítám v kometářích. Jo, a abych nezapomněl, taky mám blog! Tak se stavte.

Líbilo se ti video? Pošli autorovi páďo na pivo! Jde to přes PayPal:

Komentářů: 3

  1. 0
    0
    Ještě na něco jsem si vzpomněl. Pokud se dívá nějaký sýromil. Kdysi jsem viděl sýr, který vyráběli termiti. V podobném bochníku nadělali chodbičky a upravili jeho strukturu. Byli to speciální termiti, předávaní jako cennost z generace na generaci. Kdyby někdo věděl, jak se to jmenuje, tak prosím písněte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..