V Sardinii se s tím nemažou. V tomhle italském regionu jim nestačil parmazán, takže vymysleli ještě tuhle pochoutku, kterou nedá asi každý. Určitě ne někdo, kdo je alergický na sýrové larvy.
V Sardinii se s tím nemažou. V tomhle italském regionu jim nestačil parmazán, takže vymysleli ještě tuhle pochoutku, kterou nedá asi každý. Určitě ne někdo, kdo je alergický na sýrové larvy.
Ještě na něco jsem si vzpomněl. Pokud se dívá nějaký sýromil. Kdysi jsem viděl sýr, který vyráběli termiti. V podobném bochníku nadělali chodbičky a upravili jeho strukturu. Byli to speciální termiti, předávaní jako cennost z generace na generaci. Kdyby někdo věděl, jak se to jmenuje, tak prosím písněte.
Miluju sýrý všeho druhu… a asi bych ochutnal 🙂
Mám rád sýry všeho druhu,… ale jsou hranice 🙂